Disclaimer

Disclaimer voor elparachutero.be
El Parachutero (Ondernemingsnummer en BTW-nummer: BE0771087345), Kapelstraat 24, 3550 Heusden-Zolder, verleent u hierbij toegang tot elparachutero.be en nodigt u uit de hier aangeboden diensten zoals reserveren en bestellen  af te nemen.
El Parachutero behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Bestellingen en reservaties zijn pas definitief na onze bevestiging per e-mail.

Beperkte aansprakelijkheid
El Parachutero spant zich in om de inhoud van elparachutero.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op elparachutero.be aangeboden diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten  kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van El Parachutero.
In het bijzonder zijn alle prijzen op elparachutero.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.Voor op elparachutero.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan El Parachutero nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij El Parachutero.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van El Parachutero, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Cadeaubonnen voor een “El Parachutero-ontbijt”, uitgeschreven voor 15 november 2017en dus geldig tot 15 mei 2018, hebben en behouden een waarde van 14 euro inclusief BTW.
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.