Ons verhaal

El Parachutero, dat zijn wij: Johan Snyders en Marie Soors.

We kiezen ervoor goed te leven in een wereld waar iedereen goed moet kunnen leven. Wij hebben het geluk dat te kunnen doen. En we vinden dat iedereen moet kunnen dromen, geloven in een goede toekomst, vrij denken en eigen keuzes maken.

Wat biedt El parachutero jou?

Bij ons kan je genieten van  pure, lekkere, gezonde en vrolijkmakende lekkernijen uit onze artisanele bakkerij en keuken.

Johan bakt authentieke , lekkere en gezonde natuurbroden, hartige tartelets en broodjes, zoete koeken, fococaccia’s, Limburgse vlaaien, ouderwets gebak en een hele reeks speciale brooddeegproducten.

Marie creëert en bereidt gevarieerde, gezonde en kunstige salades, granola, soepen en desserts.

We maken werk van een creatief en duurzaam aanbod. Alles is volledig zelf bereid met pure en gezond geteelde producten uit de streek en met even gezonde fairtradeproducten uit ontwikkelingslanden.

Op zondag kan je bij ons aan tafel genieten van een ontbijt of brunch.  Omdat we alles zelf maken met onze twee handen en verse producten gebruiken, vragen we je te reserveren. Wie pas de dag zelf belt, doet dat op goed geluk 🙂 

Je kan ook bestellingen plaatsen voor je feestje. El parachutero is ook een feestlocatie met ontbijten of brunches voor groepen tot 20 personen. In afspraak ook op andere dagen dan zondag.

  •  ontbijt op ondag van 8u30 tot 10u30.
  • brunch op zondag van 10u30 tot 14u.  
  • ook voor afhalen is reserveren nodig
  • broden op bestelling, we bakken de eerste en derde zaterdag van de maand. Afhalen kan dan tussen 11u en 12u of in overleg.
  • leveren kan kan na overleg, naargelang de drukte.

Iets te vragen? bel 011 43 63 56. Door de week is dat het gemakkelijkst na 18u. Of e-mail ons: info@elparachutero.be

En mochten wij je met El Parachutero kunnen inspireren om ook je droom waar te maken? Dat zouden we geweldig vinden. Wil je eens met iemand van gedachten wisselen over je eigen dromen? Altijd welkom. We luisteren graag naar je verhaal. En wie weet, ga je naar buiten met het voornemen je droom waar te maken?