Een bijzondere zondag?

Zondag is bij El Parachutero meer dan ooit een bijzondere dag. Het is vanaf december 2017 de enige dag waarop je bij ons aan tafel kan. Vol is vol. En als we op locatie een evenement verzorgen, dan zijn we mogelijk ook dicht.  We zullen dus meer keuzes maken van waar we ons inzetten om onze gasten te verwennen.

Waarom?

We willen onze tijd zo goed mogelijk gebruiken voor onszelf én voor onze klant.

Zit iedereen aan zee of op festivals en loopt het dorp leeg? Dan nemen ook wij vrijaf.  Of we komen zoals dat voor een Parachutero hoort, ergens vrolijk uit de lucht gevallen met lekkers. Reserveer je bij ons? Dan gaan we stevig aan de slag om jou het allerbeste aan te bieden en je warm en persoonlijk te onthalen, want  jouw tevredenheid geeft ons vleugels.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Jij reserveert een ontbijt of brunch voor je gezelschap. Wij doen de nodige bestellingen en gaan op de dag van je bezoek voor jou aan de slag. Deeg maken, bolletjes bakken of tartelets voor bij de brunch, mooie en heerlijk groentecoupjes bereiden, hapjes toveren enzovoort.

Zo kunnen we met minder afval, toch verse producten en pure onbewerkte grondstoffen blijven gebruiken. Gezond en lekker, zoals dat hoort voor bewuste bourgondiërs. We gebruiken net als voorheen verse groenten van Bio bij Bernd en traag op steen gemalen biomeel.

En daarom is zondag een bijzondere El Parachutero-zondag.